ultra pálivé

Bílá čokoláda s chilli Habanero 50 g

Moc dobře víme, že kousek sladké bílé čokolády dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Stejně jako chilli. Naše tělo totiž v reakci na pálení vyplavuje endorfiny a tím nám zlepšuje náladu. Proto jsme spojili kvalitní belgickou bílou čokoládu s chilli papričkami Habanero, které jsou se svou pálivostí kolem 200,000 až 300,000 SHU oblíbené také pro svou výraznou květinovou a ovocnou chuť. Abyste měli ještě o čtvereček lepší den.

Pro všechny chilli závisláky je tahle čokoláda ideálním a lahodným zdrojem pravidelné dávky kapsaicinu (i cukru) na cestách, v práci, ve škole nebo jen tak doma u televize. Bude taky skvělým a originálním dárkem pro všechny milovníky sladkého a pálivého. Protože čokolády bez chilli se už nenosí.

Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, chilli papričky Habanero, emulgátor: sójový lecitin, aroma: vanilka. Obsah kakaového másla v bílé čokoládě 26 %. Vyrobeno v České republice z belgické bílé čokolády. Alergeny jsou v textu uvedeny tučně. Čokoláda může obsahovat stopy jader lískových a vlašských ořechů, arašídů, mandlí, pistácií, laktózy a lepku.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Hmotnost: 50 g

99 Kč

Chcete více? Tak si stáhněte naší aplikaci!

Nevěděli jste o nás? Možná to neví ani vaši přátelé!